Fem fulle turer i flott vær

INN I AFTENSSOLEN: Morten Andreassen (t.v.) og Baard Løken svinger inn mot bane 36 på¨Torp i 700 fot og i lav kveldssol. FOTO: Martin Nilsen

INN I AFTENSSOLEN: Morten Andreassen (t.v.) og Baard Løken svinger inn mot bane 36 på¨Torp i 700 fot og i lav kveldssol. FOTO: Martin Nilsen

Medlemsflygingen onsdag 17 . august ble gjennomført på en av sommerens flotteste dager, sol fra skyfri himmel, en lett nordavind og mange mennesker på haugen ved Dakota Terminal allerede fra klokken 15. En del av de som skuffet måtte forlate flyet forrige onsdag da en magnetfeil oppsto, var tilbake for en litt lenger tur mot Sande, Holmestrand og Horten. De øvrige fire turene gikk den vanlige løypa sørover. Innen kvelden var omme, var fem fullsatte turer gjennomført, og det var mange fornøyde både eksisterende og nye medlemmer som takket for turene.

Se flere bilder her….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.