VELKOMMEN OMBORD: En medlemsflyging i bilder. FOTO: Jan Terje Kaaby

VELKOMMEN OMBORD: En medlemsflyging i bilder. FOTO: Jan Terje Kaaby

Onsdag 28. Juli var det igjen klart for medlemsflyging på Torp. Været var av den Norske sommertypen med noen regnbyger på horisonten, men fint flyvær. Totalen på kvelden ble hele 5 rundturer med storfornøyde medlemmer. En gjeng fra den Hollandske Dakota foreningen hadde tatt turen til Sandefjord kun for å oppleve en tur med oss. De var meget imponert over hvordan Dakota Norway opererer. De kunne garantere at de ville komme tilbake med flere Dakota entusiaster. Danskene var også denne gangen godt representert.

KLAR FOR START: Dakota og Harvard står klare og venter på sine passasjerer. FOTO: Ørnulf Knive

KLAR FOR START: Dakota og Harvard står klare og venter på sine passasjerer. FOTO: Ørnulf Knive

De var henrykt over turen rundt den vakre skjærgården i Vestfold. Kioskgjengen rapporterer om godt salg, det blir lagt igjen både mynt og sedler i kassa til Motorfond i flyet, samt at det jevnt og trutt tikker inn penger til ny motor på Vipps. Etter mye problemer i foregående sesong er vi definitivt tilbake i gammel rytme. Velkommen igjen til oss på Torp!