Liten hund ventet på godt vær

TÅLMODIGHETSPRØVE: Tålmodig ventet medlemmene i billettkø mens det fortsatt kom noen regndrypp. FOTO: Marin Nilsen

TÅLMODIGHETSPRØVE: Tålmodig ventet medlemmene i billettkø mens det fortsatt kom noen regndrypp. FOTO: Marin Nilsen

Medlemsflygingen onsdag 13. juli ble en spennende sak for både små og store. De fleste medlemmene ankom Torp onsdag ettermiddag samtidig med, eller midt i, et veritabelt regnvær med tung nedbør, lyn og torden.Samtlige kom bakveien inn i Dakota Terminal med det samme spørsmålet: «Blir det flyging i dag?».

Midt i uværet var det umulig å svare et ja eller nei, men siden det lå en kraftig byge over området, og byger har en tendens til å gå over, valgte turadministrasjonen å se lyst på det og håpe på bedre vær.

Og det kom.  Les mer og se bilder her…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.