Medlemsflyging Onsdag 29. Juni

GRÅTT; MEN GREIT: Litt grått vær stopper ikke en gammel sprek dame! FOTO: Tore Hansen

GRÅTT; MEN GREIT: Litt grått vær stopper ikke en gammel sprek dame! FOTO: Tore Hansen

Sommerferien er for mange godt i gang. En av sommerens høydepukter er en tur over Vestfolds vakre skjærgård i Dakota. Det var mange spente medlemmer som hadde møt fram til dagens medlemsflyging. Været var ikke helt på vår side, men godt nok til å fly. Duskregn og grått vær preget kvelden, men ikke stemningen ombord.

Totalt ble det 4 turer. Det var i tillegg meget godt salg i både shop og kafeen.

Vi må igjen få rette en stor takk til våre medlemmer som kommer å flyr med oss. «Vaffelgjengen» som bidrar utrettelig til god stemning og mette mager på terminalen. Bakkemannskapet som støtter fly-crewet på en en profesjonell måte, samt alle andre som står på for å holde norges vakrese dame i luften!

Velkommen igjen på Torp neste onsdag!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.