Dansk besøk på Frigjøringsdagen

EN GLAD GJENG: Formann Ivar Berg møter våre Danske venner etter en flott tur "over dammen" FOTO: Tore Hansen

EN GLAD GJENG: Formann Ivar Berg møter våre Danske venner etter en flott tur «over dammen» FOTO: Tore Hansen

Søndag 8. Mai skulle være Dakota’ens dag. Våren skulle ringes inn med velkjent stjernemotor dur over Vestfold. Pilotene er klare. Bakkemannskapet er klare.  Shop og vaffelgjengen er klare. Det eneste som mangler er en flygedyktig DC-3. Dessverre ble det ikke slik i år. Motoren fra USA er ytterligere forsinket.

Våre Danske venner, som har gjort det til tradisjon å fly til Torp på Dakota’ens dag, lot seg ikke stoppe av en «groundet» Dakota. I det flotte sommerværet kom de på besøk og ble vartet opp i Hangaren med bevertning og en hyggelig flyprat.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.