Ny åpningsdato for Dakota-sesongen: Søndag 22. mai

NY MOTOR: I påvente av ny motor fra USA må vi dessverre utsette sesongstarten. FOTO: Martin Nilsen

NY MOTOR: I påvente av ny motor fra USA må vi dessverre utsette sesongstarten.
FOTO: Martin Nilsen

Den planlagte åpningen av Dakota-sesongen 2016, det året vi kan markere at Dakota Norway har eksistert i 30 år, må utsettes fra den planlagte 8. mai til

SØNDAG 22. MAI.
Det har oppstått problemer med motoren som ble levert i fjor, og nå pr. slutten av apil, skal en nyoverhalt motor være klar i USA for flyfrakt til Norge. Dette har tatt lenger tid enn beregnet, og for å være sikre på at flyet er ferdig sjekket og testet, setter vi ny åpningsdato til søndag 22. mai.
Men følg med her på hjemmesiden, dersom ytterligere endringer skulle skje.
Det er ene og alene flysikkerheten som er ivaretatt når et nytt motorskifte ble besluttet av styret tidligere i vinter. Motoren som syntes å fungere greit i fjor høst, viste seg ved det årlige ettersynet av våre teknikere, å ha et par svake punkter.
I luftfart er det slik at dersom det er tvil – så er det ingen tvil. Med andre ord: man går for den sikre løsningen, og tar ingen sjanser.Det er dermed avgjørende og innlysende at vi har løsninger vi kan stole på før vi starter på en ny sesong.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.