Et år uten Dak….

Medlemsmøte onsdag 25. nov kl 18.00,
Dakota terminal, Torp
 
EXIT:«Laffen» Olsen i exit fra det han helst ville brukt ved to anledninger i år, Dakotaen. Her for ordens skyld i sandaler og i formasjon med nok en Dakota. FOTO: Martin Nilsen

EXIT:«Laffen» Olsen i exit fra det han helst ville brukt ved to anledninger i år, Dakotaen. Her for ordens skyld i sandaler og i formasjon med nok en Dakota. FOTO: Martin Nilsen

Olaf «Laffen» Olsen fra Veteranenes fallskjermklubb stiller på medlemsmøtet onsdag 25. november med et par videolfilmer fra årets hopping. Begge hoppene skulle vært gjort fra Dakotaen, men måtte gjennomføres med reserveløsninger som følge av våre tekniske problemer.

Først får vi se avgang fra Twin Otteren over Dakotaens hangar 24. juli i år – på Opplevelsesdagen for kreftsyke barn, og deretter viser «Laffen» en film fra minnesmarkeringen for Tungtvannsabotørene ved Songavatn på Hardangervidda 8. august. Dette hoppet ble gjort fra en Cessna Caravan.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.