Testflyging med skuffelser.

TESTFLYGING:  Bilde er tatt på medlemsflyging på onsdager. Siste del av innflyging til Torp med hjul og flap ute. FOTO: Alf Løvvold

TESTFLYGING: Bilde er tatt på medlemsflyging på onsdager. Siste del av innflyging til Torp med hjul og flap ute. FOTO: Alf Løvvold

Selv om høsten definitivt er her og Dakota sesongen er avsluttet er det fortsatt stor aktivitet i hangaren. Det blir jobbet intenst med å finne feilen som satt en stopper for årets sesongavsluttning. Feilen sitter i propellsystemet og er vanskelig å finne. Vi har igjen hatt besøk fra teknisk ekspertise fra England. Det har blitt laget spesialutstyr for feilsøking og testing av hydralikktrykket i systemet.

Det ble av dette utstyret avdekket og rettet en feil på en ventil. Ventilen ble byttet og systemet ble testet med både med varm og kald olje. Systemet ble også testet med motor i gang og statisk. Alle resultater var positive og flyet ble «released to service» av teknisk. Det var nå klart for testflygingsprogram. Flyet ble fløyet og systemet testet på bakken igjen. Dessverre med nedslående resultat. Feilen i systemet er fortsatt tilstede og flyet er i skrivende stund tilbake i hangaren for mer feilsøking.

Vi kommer tilbake med oppdatering så fort vi hører noe fra teknisk avdeling.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.