Oppdatering på teknisk status.

PROBLEMMOTOREN: Nå håper vi på å ha funnet feilen og få nye deler tilsendt. . FOTO: Stig Rune Håvardstun

PROBLEMMOTOREN: Nå håper vi på å ha funnet feilen og få nye deler tilsendt. . FOTO: Stig Rune Håvardstun

Teknisk avdeling har et hardkjør om dagen. Det feilsøkes, byttes deler og testes.

For å assistere våre allerede dyktige mekanikere fikk vi Tirsdag fløyet inn en av verdens mest anerkjente Dakota eksperter fra England. Han har vært i Hangaren i to fulle dager og jobbet intenst med feilsøking. Feilen befinner seg høyst sannsynlig i reduksjonsgirboksen på den nye motoren.

Det er nå utarbeidet en rapport som er oversendt leverandøren av den nye motoren. I USA jobbes det intenst med å skaffe oss en ny reduksjonsgirboks. Feilen på motoren gjør desverre at vi minst blir stående i 14 dager til om ikke lenger. Følg med på oppdateringer her på hjemmersiden.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle i teknisk avdeling som jobber utrettelig, mens andre har sommerferie.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.