Hektisk jobbing på teknisk.

KLAR: Det er klar for ny motor så fort den ankommer fra USA. FOTO: Stig Rune Håvardstun

KLAR: Det er klar for ny motor så fort den ankommer fra USA. FOTO: Stig Rune Håvardstun

Det jobbes på spreng i hangaren om dagen. Det blir byttet motor på høyre side. Ny motor er på vei fra USA og er beregnet ankommet Torp i løpet av Torsdag 18. Juni.

Den gamle motoren en tatt av flyet og alt er klart til montering av den nye motoren. Dette er planlagt ferdigstillt i løpet av slutten på neste uke. Det er derfor tatt en beslutning på at medlemsflyging Onsdag 17. og 24. Juni er kansellert. Dessverre må vi også kansellere flydagen på Stord til helgen.

Før flyet skal returnere til planlagte oppdrag vil det gjennomgå både bakketesting og en tesflyging. Vi håper at dette skal være mulig i slutten av neste uke. Tusen takk til alle som jobber på spreng for å returnere «sølvfuglen» til sitt rette element!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.