Stor suksess på Kjeller!

Søndag 31 Mai var det tid for årets første flyshow. Flydagen på Kjeller er blitt en flott tradisjon og trekker større og større publikum år etter år. Været på Lørdag gjorde at mye av arrangementet med flyshow og flyfest ble kansellert. Det så lenge også stygt ut før Søndagens store arrangement, men været klarnet opp og regnet holdt seg borte mesteparten av dagen. Selv med kaldt og grått vær tok rekordmange turen til Kjeller for å oppleve levende flyhistorie.

HARVARD DEPARTURE: Harvarden klatrer ut mens Dakotaen venter på en ny tur. FOTO: Morten Holm

HARVARD DEPARTURE: Harvarden klatrer ut mens Dakotaen venter på en ny tur. FOTO: Morten Holm

Stiftelsen stilte på Kjeller med både Dakota og AT-6D Harvard. Dakotaen fløy non-stop med medlemsturer, mens Harvarden fløy en flott oppvisning.

Det ble gjennomført 6 medlemsflygninger fra Kjeller hvor flyruten tok et begeistret publikum over Oslo sentrum. Det var mye entusiastiske og flyglade publikummere som kjøpte mye DC-3 effekter som ga en god omsetning i Dakota Shopp’en. Takk til alle fra Flight-Crew, bakkemannskap og shopgjengen som har gjordt dagen til nok en suksess  for stiftelsen.

En annen gjeng som må få mye av æren for at vi kunne delta på Kjeller er våre teknikere og mekanikere. De har sørget for å rette de tekniske problemene vi har vært plaget med siste uke. De har feilsøkt, rettet og testet i utallige timer foregående uke. Tusen takk for all kunnskap og innsats!

Bilder fra Kjeller….

NRK reportasje fra Flydagen….

Bilder fra Kjeller fra lokalavisen RB.no….

Video av avgang fra RB.no…..

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.