Sesongen 2015 er i gang!

ENDELIG VÅR: Et sikkert vårtegn i formasjonsavgang mot Oslo. FOTO: John Borg

ENDELIG VÅR: Et sikkert vårtegn i formasjonsavgang mot Oslo. FOTO: John Borg

Søndag 10 Mai var det endelig tid for Dakotaen’s dag på Torp. Sol, delvis skyet og en litt kald vind satte en fin ramme for åpningen av 2015 sesongen. Presis klokken 10 tok både Dakota og Harvard av i formasjon for årets Oslofjorden rundt. Ivar Berg i bookingen har jobbet lenge med planleggingen og hadde dermed forhåndssolgt to Oslo-fjorden rundt turer denne Søndagen.

Det var et meget godt oppmøte av tilskuere på Terminalen vår hele dagen. En jevn strøm med både gamle og nye medlemmer hadde møtt opp for å få seg en flytur over Vestfold. Det ble godt salg i kiosken og Dakota shoppen som selvfølgelig trofast var på plass til sesongstart.

OVER OSLO: Opraen og Oslo kan ikke oppleves på en bedre måte- FOTO: Egil Andreassen

OVER OSLO: Opraen og Oslo kan ikke oppleves på en bedre måte- FOTO: Egil Andreassen

Fasiten på årets første dag ble 2 Oslofjorden-rundt turer og 1 ordinær medlemsflyging over Vestfold. Harvarden var mer eller mindre opptatt hele dagen med eskorteopprag for Dakotaen og noen akrobatikkturer over Tjøme. Også våre venner i Sindal flyklubb hadde tatt turen fra Danmark i eget fly, fløyet av Danmarsks eldste pilot som er godt over 80 år!

Dakota Norway har de første helgene i mai stor konkurranse av konfirmasjoner og en rekke arrangementer i Vestfold, så Stiftelsen sier seg fornøyd med tre turer på en dag med sol og brukbar varme.

Saken oppdateres med egen bildeside i kveld. Har du bilder fra sesongåpningen send dem gjerne til oss.

Trykk her for å sende bilder…….

Bilder fra sesongåpning 2015….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.