Medlemsblad på vei til deg!

IVRIGE ENTUSIASTER: Ivar Berg, Tore Hansen, Thorbjørn Larsen og Øyvind Solheim klistrer adresselapper. I gjengen for øvrig inngikk også Baard Løken, Åge Samuelsen og Martin Nilsen. FOTO: Martin Nilsen

IVRIGE ENTUSIASTER: Ivar Berg, Tore Hansen, Thorbjørn Larsen og Øyvind Solheim klistrer adresselapper. I gjengen for øvrig inngikk også Baard Løken, Åge Samuelsen og Martin Nilsen. FOTO: Martin Nilsen

Vårens utgave av Dakota Norways medlemsmagasin ble postlagt tirsdag. En dugnadsgjeng var kalt sammen for å klistre adresselapper på de over 2300 bladene som nå er på vei fra postterminalen til DEG.

Vårens nummer inneholder som vanlig oversikten over årets turprogram, men allerede nå må vi be om at man følger med på hjemmesiden ettersom det alltid vil forekomme forandringer i turprogrammet etter at medlemsbladet er sendt ut.
Følg derfor med på dakotanorway.no for evntuelle kanselleringer eller nye turer. Annet interessant lesestoff røper vi ikke her – vent og se….
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.