Åpen hangar – sola stjal showet

SPENNENDE: Spennende å krabbe opp i cockpiten på CF 104 Starfighter - både for store og små. FOTO: Martin Nilsen

SPENNENDE: Spennende å krabbe opp i cockpiten på CF 104 Starfighter – både for store og små. FOTO: Martin Nilsen

Lørdag 14. Mars var det igjen tid for åpen hangar hos Dakota Norway. Vårsolen skinte fra skyfri himmel og snøen er praktisk talt borte. Åpen hangar har de siste årene vært en stor suksess med mellom 400-500 besøkende.

Denne gangen møtte «bare» 135 gjester, og vi mistenker sterkt at den intense vårsola over hangartaket gjorde sitt til at mange valgte å forbli utendørs på den fine mars-lørdagen, samt at Holmenkollen-helgen nok klistret flere til TV-stolen.

Les mer og se bilder her…..

Les om åpen hangar 2014 her….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.