Den ultimate julegaven: Tur til Flying Legends 2015

Vet du fortsatt ikke hva du skal kjøpte til deg selv eller en flyentusiast til jul. Her er den ultimate julegaven i år: Bli med Dakota Norway og opplev et av Europa’s største Warbird show, Flying Legends 2015.

Dette er et av de største Warbird Show’ene i Europa og vi deltar selvfølgelig i år igjen.For flyentusiaster er dette et mekka med en rekke museer, restaurerings-verksteder, butikker og et fullspekket Airshow!

Det er kun få plasser igjen på årets tur! For påmelding og mer detaljer kontakt vår tursjef, Tore Hansen her…

Les mer om våre tidligere turer her:

En pilots opplevelser på Duxford
Flying legends 2014
Flying Legends 2013
Flying Legends 2012
Display flying 2012
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.