Teknisk tar jobben!

SNART I VINTERDVALE: Da ble den siste onsdags-flygningen for 2011 sesongen en suksess.Foto: Håvard Flaatten

SNART I VINTERDVALE: Da ble 2014 sesongen en suksess!.Foto: Håvard Flaatten

Nå som den flyoperative delen av sesongen er gjennomført på en sikker og god måte er det teknisk avdeling som står foran en stor jobb. Det er i vinter planlagt normalt ettersyn, oppgradering av intercomsystemet i cockpit og motorbytte av #1 motor (venstre).

Motorbytte er en stor men interessant jobb. Den venstre motoren har kun 50 timer gangtid igjen. Denne skal avmonteres og lagres som reservemotor. Motoren som ble overhalt i USA for 2 år siden skal påmonteres alt av «accessories» før den løftes på plass. Motorfester og motorbukk skal til røntgen for sprekksjekk og alle bolter byttes før den nye motoren kan monteres og prøvekjøres før 2015 sesongen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.