Sesongens siste onsdagsflyging!

KAPTEINSREKRUTT: Vår nye kapteinsrekutt på inspeksjon og omvisning i cocpit. FOTO: Stig Rune Håvardstun

KAPTEINSREKRUTT: Vår nye kapteinsrekutt på inspeksjon og omvisning i cocpit. FOTO: Stig Rune Håvardstun

En verdig slutt for årets faste onsdagsflyginger. Det  har vært en bra sesong med stor interesse for våre faste medlemsflyginger på onsdager.  I dag ble det 3 fulle turer i et flott høstvær over Vestfold.

Et ekstra hyggelig besøk fikk vi av en bestefar som hadde tatt med seg barnebarnet på en spennende opplevelse. Nikolas Frizell var kledd i flott kapteinsuniform for anledningen og klar for utsjekk på DC-3. Det ble selvfølgelig et spennende besøk i cockpit under flyturen. Her fikk rekrutten selvfølgelig en full omvisning av flyvesjef Stig Rune Håvardstun og kaptein John Wise.

Takk til all frivillige, crew, teknikere og alle aktive medlemmer som gjør det mulig for alle og oppleve flygende historie på Torp. Velkommen til sesongavslutning på Søndag.

Les mer her om Dakotaens dag her…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.