Teknisk og kansellering av turer.

SISTE FORSØK: Et siste forsøk på feilsøkningn ble gjort etter at onsdagsflygingen ble kansellert. Fra venstre Svein Devik, Thor Gjerde og Tom L. Nielsen må oppgitt slå fast at de står overfor enda mer arbeid. FOTO: Martin Nilsen

MOTORPROBLEMER: Feilsøking påbegynnes så fort mekanikere kan scrambles. Fra venstre Svein Devik, Thor Gjerde og Tom L. Nielsen. FOTO: Martin Nilsen

Dakotaen har problemer med sin venste motor. Den har verdier på motortesten som er utenfor begrensning for flyving. Vi ser oss derfor nødt til å kansellere helgens tur Stavanger og kommende medlemsflyging på Onsdag 3. September. Det jobbes på spreng fra teknisk avdeling med feilsøking og retting.

Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon så fort vi hører noe fra hangaren.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.