Suksess for Flydag på Skien

GLADE GUTTER: Dagens DC-3 Crew er glade over mye flyging på kort bane. Lars Gagnum (venstre) og Eivind Raade (Høyre) FOTO: Jan Alne

GLADE GUTTER: Dagens DC-3 Crew er glade for mye flyging på kort bane. Lars Gagnum (t.v) og Eivind Raade (t.h) er vant til mange flygninger på kort bane i sin daglige jobb som kapteiner i Widerøe.  FOTO: Jan Alne

Lørdag 16. August var det igjen klart for flydag på Geiteryggen, Skien. Det var Russian Warbirds of Norway, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb som sto for arrangementet, som ble en stor suksess for både arrangører og Dakota Norway.

Været var perfekt for flyopplevelser med lite vind og solskinn mellom noen få ettermiddagsbyger. Det var stor interesse for medlemsflyging med Dakota’en og vi fikk fløyet det vi hadde kapasitet til. Hele crewet til Dakota Norway hadde en hektisk dag med å gjennomføre 6 medlemsflygninger i tillegg til tur/retur flighten til Torp. Skien har også en relativt kort bane for en tung DC-3, samt trang parkering noe som gjorde dagen spennende og utfordrende for vårt flightcrew.

Takk til Russian Warbirds,  Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb for et flott arrangement og hele gjengen fra  Dakota Norway som sto på hele dagen!

Bilder fra Russian Warbirds….

Se bildeserie her….

Se video her……

Se Truls Kalland’s bilder her….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.