Medlemsflyging Onsdag 23. Juli

SPREKE DAMER: 2 spreke damer flyr sammen. En spreking på 98 år foran vår 71 år gamle DC-3. FOTO: Tore Hansen (mms)

Nok en varm dag. Asfalten på Torp er glodhet og solen skinner fra skyfri himmel. Det er allikevel full aktivitet på Terminalen til Dakota Norway.

Mange nye og gamle medlemmer hadde tatt turen for å lufte seg med norges desidert blankeste veteranfly. Våre utrettelige frivillige i booking, shop, kiosk, tekninsk og foran i Cockpit på Dakotaen gjør en formidabel innsats for å gjennomføre alle de 6 turene på ettermiddagen.

Vår eldste passasjer var i dag en sprek dame på 97 år! Hun hadde sin første flytur med Widerøe’s Flyveselskap for 76 år siden!! I dag ble hun igjen fraktet trygt av 2 kapteiner, henholdsvis Stig Rune Håvardstun og Geir Johansen,  som til daglig flyr for Widerøes Flyveselskap.

 

Dette innlegget ble publisert i Forside. Bokmerk permalenken.