Amcar og veteranbil dag.

MUSKEL LINE-UP: Mange flotte Mustanger foran en blank og nypolert Dakota. FOTO: Stig Rune Håvardstun

Søndag 25. Mai var det igjen tid for det årlige Mustang møtet på Torp. Ildsjelen bak arrangementet er vår egen Amcar entusiast og flygesjef, Stig-Rune Håvardstun. Dette er det andre året arrangementet ble arrangert utenfor hangaren på Torp. Det var i år 18 Mustanger pluss noen andre veteranbiler samlet med Dakotaen som fotomodell i bakgrunnen.

Dagen ble avluttet med en flytur over Hoff hvor det var bilmøte og en rundtur over Bærum hvor det var Amcar treff.

Takk til Stryn Bilsenter på Rud og Rud vintage Garage/Bård Risan som var med å sponse turen for at vi skulle overfly/kretse over Vestside cruiser bilmøte i dag. Etter Bærum gikk turen til Oslo sentrum, Drøbak og en overflyvning av Rygge med retur til Torp via Tønsberg.

Det rekkes også en stor takk til Dakota crew’et som gjorde dagen mulig. Dagens crew var: Stig-Rune Håvardstun, Baard Løken, Sigmund Granli og Ivar Berg.

Se fler bilder her….

Fjordårets arrangement….

Dekning fra Amcar treffet i Budstikka…..

Takk til Dakota Norway fra Rud Vintage Garage….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.