Kjeller flydag – en kjempesuksess!

 

DEPARTING KJELLER: Pilotene Eivind Raade og Lars Gagnum tar opp understellet på en av de 8 avgangene fra Kjeller. FOTO: Steinar Sævdal

Søndag 11 Mai var det tid for årets første flyshow. Flydagen på Kjeller er blitt en flott tradisjon og trekker større og større pblikum år etter år. Selv om værmeldingen skremte arrangørene før søndagen, holdt mesteparten av regnet seg unna Kjeller. Selv med kaldt og grått vær hadde rekordmange tatt turen for å oppleve levende flyhistorie.

BREAK: Lars Ness og Morten Andreassen i et spektakulært Harvard show. FOTO: Martin Buanes

Speakertjenesten kunne melde om 15000 besøkende i løpet av dagen. Stiftelsen stilte på Kjeller med både Dakota og AT-6D Harvard. Dakotaen fløy non-stop med medlemsturer, mens Harvarden fløy en flott oppvisning.

Det ble gjennomført 8 medlemsflygninger fra Kjeller hvor flyruten tok et begeistret publikum over Oslo sentrum. Det var mye entusiastiske og flyglade publikummere som kjøpte mye DC-3 effekter som ga en god omsetning i Dakota Shopen.

Se bilder her….

Bilder fra Romerikes blad….

Fredrik Edvartsen bilder på Flickr….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.