Vi ses på Flying Legends!

I ET GODT SELSKAP: Dakotaen er i et godt selskap med samlingen av Warbirds på Duxford.

Vi har i dag motatt et hyggelig brev fra Jane, hos The Fighter Collection, som arrangerer Flying Legends Airshow. Hun kunne bekrefte at de igjen ønsker å se vår flotte DC-3 fly under årets show. Det er stor rift om plassene i Air-showet, så dette er virkelig en bekreftelse på at vi har en av de flotteste DC-3’erene i Europa som er crewet av piloter som gjør en proff jobb!

Showet er en av de store flyshow for Warbirds i Europa og er et mekka for flyinteresserte. Turen til Cambridge og den historiske flyplasse Duxford er dessverre fullbooket, men det er mulig å sette seg på reservelise. Vi håper å se mange Norske flagg blandt publikum når vi igjen flyr over «Flightline» på Duxford 12 & 13 Juli!

Skriv deg på reserveliste her….
Fra Duxford 2013….
mer fra 2013…
Rapport fra Duxford 2012….
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.