Full fart på åpen dag!

TIDLIG KRØKES: Som far som sønn. Far, Widerøe pilot Morten Kollerøy, må her ta ordre som vanlig fra minstemann i venstresetet på Dakotaen. FOTO: Morten Kollerøy

Lørdag 22. Mars var det igjen tid for åpen dag i Dakota Norway’s hangar på Torp. I skiftende vårvær var det mange som tok turen til Sandefjord Lufthavn . Dørene åpnet klokken  10 hvor de første besøkende allerede var på plass.

De besøkende fikk muligheten til å prøvesitte flere av de statiske flyene og cockpiten på både Dakota og Harvard. Dette til stor glede for både liten og stor.

Dakota Norways damer i kiosken fikk over 50 liter vaffelrøre gjennom pressa og uante mengder med kaffe og brus ble solgt. En god omsetning både her og i Dakota Shoppen. Det ble også delt ut gratis dakota blader og årets kalendere.

POPULÆRT: Mange store og små ville ombord i Dakotaen, og Terje Hansen holdt styr på køen. Bård Løken satt det meste av dagen i cockpit og svarte på alle nysgjerrige spørsmål, men fikk tidvis avløsning. FOTO: Martin Nilsen

Et godt gjennomført arangement med 484 publikummere og medlemmer som koste seg i hangaren hos oss! Takk til alle våre medlemmer som står på og gjennomfører et flott arrrangement!

Les mer å se bilder her….

Navn på de som vant loddtrekning finnes her….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.