Rapport fra Hangar gjengen..

RESTAURERING PÅ HØYT NIVÅ: Det males og gnikkes på våre gamle klenodier. FOTO: Torbjørn Larsen

Vi har motatt denne rapporten fra Torbjørn Larsen som står i spissen for flere av jagerfly prosjektene som restaureres i Hangaren:

GODT NYTT ÅR!
Her er noen bilder fra vinterens virksomhet i hangaren, med andre ord, arbeid med våre kjære “klenodier” . Vi er en herlig gjeng som kommer sammen hver Tirsdag og Lørdag for å arbeide på disse gamle jagrene.  F-84G er omterent ferdig, det mangler endel merking, den har nå blitt malt riktig, slik de så ut i 331 Skvadron`s farger og merking. RF-84F blir helmalt på nytt, slik den var i 717 skvadron. Malemester og “pettimeter” er Øivind Solheim. Når det gjelder  F-86K så er det kun vingene som gjenstår av monteringsarbeid, men her mangler det også en del merker, samt litt “cockpitarbeid”. Flysamlingen blir flott, så vi gleder oss til våren når disse skal stilles ut. Samtidig med alt dette, blir også jobbet med  DAMEN vår, propellmontering er i gang, samt at pussingen er i gang anført av “sjefspussedott” Tore Hansen. Per Øivind og Tore holder på med  Harvarden, den er vel nå blitt samlingens “smykke”. Summen av alt dette betyr at det har utviklet seg et meget flott miljø i hangaren med stor aktivitet.
Vi skal ha “Åpen dag” i Mars, slik at alle kan komme og se på hva vi driver med.
Velkommen til oss dersom du er flyinteressert!

Se bilder her….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.