God Jul & godt nytt år!

GOD JUL & GODT NYTT ÅR: Ønskes deg fra alle oss i Dakota Norway. Her har vi et godt knippe av våre aktive medlemmer som ønsker deg velkommen til 2014 sesongen. FOTO: Martin Nilsen

n riktig fredlig og god jul & et godt nytt år ønskes deg og dine fra alle oss i Dakota Norway. Vi ser frem til å treffe både gamle og nye entusiaster i 2014.

Vårt nyttårsforsett endrer seg ikke så mye fra år til år. Som i fjor og året før skal vi fortsette å ta vare på Norsk flyhistorie. Vi skal stå på for at våre nåværende- og fremtidige medlemmer skal få oppleve levende flyhistorie både i Norge og på våre turer til utlandet.

Velkommen til en spennende ny sesong enten som et aktivt medlem eller som bidragsyter ved å fly med oss! En spesiell takk til alle som jobber utrettelig for at vi kan holde flyene i luften. Det er mye givende dugnadsarbeid for å holde «den gamle damen» i flyvedyktig stand. Vi trenger stadig påfyll av aktive medlemmer, så det er bare å møte opp dersom du ønsker å bidra i 2014 sesongen.

Som sagt; Godt nytt år til alle. Vi ses på Torp!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.