Medlemsmøte for de uten høydeskrekk…

UT I DET BLÅ: Per Kulsrud og Stig Bjørneberg stuper ut av Daken like etter Laffen Olsen som hopper baklengs med kamera på hjelmen. FOTO: Olaf Olsen, Veteranenes Fallskjermklubb

Medlemsmøtet onsdag 13. november kl 17.30 i Dakota Norways eget hus på Torp (obs på vestsiden, ikke i hangaren…) får som tema: Fallskjermhopping.

Olaf «Laffen» Olsen som var vært sentral og aktiv i norsk militær og sivil fallskjermhopping helt siden 60-tallet, kommer til å snakke litt om fallskjermhopping generelt, og litt om det å hoppe fra Dakota, spesielt.

Laffen har mange tusen hopp bak seg og kan by på spennende og artige historier fra et langt liv mellom himmel og jord. Han ledet de to hoppingene vi har hatt fra Dak-en denne sesongen, både på Opplevelsesdagen for kreftsyke barn i juli og sesongavslutningen på Torp søndag 29. september.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.