Fantastisk flyshow på Kjeller!

PHOTOPASS: Lars Gagnum og Baard Løken i DC-3 og Morten Andreassen i AT6 Harvard viser frem flyene i et flott Photopass. FOTO: Tomasz Majewski

Søndag 1 September var det endelig tid for årets flydag på Kjeller. Små og store møtte opp i hopetall for å oppleve det største flyshowet i Norge i år. Årets show var 25 års jubileum for gratis stevnet ved Lillestrøm. Dakota Norway var selvfølgelig til stede med både Dakota og AT-6D Harvard.

TIDLIG KRØKES: Martin Gagnum(2 år) hadde tatt turen for å se på pappa fly DC-3. Da var det naturlig med ny Dakota Cap og hørselvern. FOTO: Lena Gagnum

Det ble gjennomført 6 medlemsflygninger fra Kjeller hvor flyruten tok et begeistret publikum over Oslo sentrum. Det ble også fløyet en flott oppvisning med både Harvard og DC-3.  Selv om værgudene viste seg fra sin beste side var det godt med «cross-wind» på Kjeller så våre dyktige DC-3 piloter hadde endel morsomme utfordringer i løpet av dagen.

Det var mye entusiastiske og flyglade publikummere som kjøpte mye DC-3 effekter som ga en god omsetning i Dakota Shopen.

Se flotte bilder her…..

Dekning av flyshovet fra Romerikes blad her…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.