På Vingene!

Nå er endelig Dakotaen på vingene igjen! Den er i dag, Tirsdag, testfløyet og friskmeldt. Etter et langt sykeleie så det dårlig ut for resten av flysesongen.

Motorbytte på høyre motor ble vurdert da feilen med tenningsystemet ikke ble funnet. Alle delene i tenningsystemet var byttet til ingen nytte. Våre mekanikere har jobbet iherdig med feilsøking. Systemet ble gjennomgått en siste gang, hvor det ble funnet en feil internt i den nye delen som kom fra USA i forrige uke. Dette var en del som var godkjent og testet i USA, men likevel ble levert med feil. Etter å ha byttet denne delen fra vår nyoverhalte motor var feilen borte! Dette har vært en meget vanskelig oppgave for vår tekniske avdeling.

Stor takk rettes til våre kunnskapsrike og entusiastiske mekanikere som til slutt fant ut av mysteriet etter mye intensiv jobbing!. Vi er på vingene igjen og vi ses på Torp til Onsdag!

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.