Dakota Norway beklager!

TRØBLETE TENNING: Tenningsystemet i høyre motor virker ikke som det skal. Feilen kommerå går og er vanskelig å finne. FOTO: Lars Gagnum

Dakota Norway ønsker å beklage at vi i dag måtte kansellere på kort varsel.

Noen medlemmer har registrert og gitt oss tilbakemelding på at det sto på nettsiden at Dakotaen var friskmeldt fra sitt tekniske problem. Dette var tilfelle. Alle deler i tenningsystemet på høyre motor var byttet og motoren var testkjørt før tirsdagens skole-flyging. Det ble i går oppdaget at det fortsatt er feil på motoren. Mekanikere ble «scramblet» og har jobbet på spreng. Ny del kom fra USA på morgenen i dag, Onsdag, og vi var sikre på at feilen var lokalisert i magneten. Delen ble byttet etter mye jobb fra teknisk side og motoren ble prøvekjørt uten hell. Med en gang feilen igjen var et faktum sendte vi ut en oppdatering på hjemmesiden.

Vi ønsker igjen å takke våre flinke mekanikere som i det siste tiden har stått på både tidlig og sent for å få maskinen i orden. Feilen de forsøker å finne er av en slik art at den kommer og går. Feilsøking er både vanskelig og tidkrevende.

Alle i Dakota Norway jobber på sin egen fritid. Dette gjelder alle fra booking, bakkepersonell, flight crew, webmaster, teknisk, Dakota Shop, kiosk og piloter. Alle jobber på spreng for at maskinen skal holdes i luften.

Sikkerheten er alltid viktigst og vi valgte derfor i dag å kansellere. Beklager igjen til alle som ble rammet. Følg med på hjemmesiden for oppdatering.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.