Danskene besøker Torp!

FORMASJON: Den Danske DC-3 (C-47) i formasjon med vår egen over Vestfold. FOTO: Tore Hansen

Lørdag 20 Juli var det duket for et hyggelig besøk på Torp. Den Danske DC-3 hadde satt opp medlemstur for å besøk oss i Sandefjord. Danskene kom til et sommervakkert vestfold som viste seg fra sin beste side. Besøket startet med en formasjonsflyging med våre 2 Dakotaer, etterfulgt av lunsj og omvisning i Hangaren til Dakota Norway. Vi mottok denne mailen fra Danmark etter

DAKOTA MØTE: Hangaren til Dakota Norway fikk flott Dansk besøk i sommervarmen. FOTO: Tore Hansen

arrangementet:

«Vel hjemkommet efter en pragtfuld tur til Norge med den danske Dakota vil vi gerne sige ordentligt tak til alle jer, som har været med til at give os en uforglemmelig dag med masser af interessante informationer, god mad og rigtig godt selskab. Også skovturen (med fly) og formationsflyvningen var fantastisk. At se jeres utroligt flotte fly fra ”vores” vinduer var et ufatteligt smukt syn.»
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.