Blekka er på vei….

FAST DUGNADSGJENG: blekka ble adressert av blant andre denne gjengen i Dakota Terminal på Torp forleden. Rundt bordet (fra venstre) Rolf Rørvik, Åge Samuelsaen, Nina Konow og Ivar Berg. FOTO: Martin Nilsen

Dakota Norways medlemsnummer for våren 2013 er på vei til en postkasse nær deg.

Bladet var ferdig fra trykkeriet på 101 års dagen for norsk flygings opprinnelse, 19. april.

Som mange husker var det denne dagen fire djerve offiserer fra ubåten «Kobben» var samlet på Sjømilitære Samfund i Horten og hvor de besluttet på flekken å sende premierløytnant Hans Fleischer Dons til Tyskland for å bli Norges første pilot.

Men når du nå snart mottar ditt medlemsblad, så glem ikke å følge opp på denne hjemmesiden for oppdateringer av flyprogram og annen medlemsinformasjon.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.