Fremgang for F-84G prosjektet

FORPARTEN: F-84G prosjektet i hangaren tar form etter mye iherdig innsats. Foto: Sigmund Granli

Etter et par lørdager i hangaren begynner restaureringen av F-84G’en og skride frem. For- og bakpart er nå sammensatt hver for seg.  Luker og deksler er montert. Tipptanker får nå en ansiktsløfting og klargjøres for montasje på vingene.

BAKPARTEN: God fremgang på prosjektet, men flere hender ønskes! Foto: Sigmund Granli

Arbeidsgjengen med Sigmund Granli i spissen regner med at det meste er lakkert med bunnfarge for jul. Deretter følger jobbem med korrekt staffering. Selve sammenstillingen av hele flyet kan av plasshensyn ikke gjøres før hangaren tømmes for fly til våren.

Det er godt og varmt i hangaren på lørdagene og det er plass til flere arbeidshender på prosjektet.

Se tidligere post for detaljer om oppmøte. Velkommen i hangaren på Torp!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.