Dakotaen’s ildsjeler til Danmark uten fly…

ILDSJELER PÅ SINDAL: Dakota Norway var i helgen godt representert på det lokale flyshowet på Sindal, Danmark

Helgen 13-14 August var Dakota Norway invitert på et lite lokalt flystevne på Sindal Lufthavn i Danmark. Problemet var at DC-3’ern allerede var booket på sin årlige tur til Visby på Gotland. To av Dakota Norway’s ildsjeler visste råd. Pakket bilen med full Dakota Shop og dro på biltur uten fly.

Turen ble en suksess for stiftelsen da hele Sindal flyklubb kollektivt meldte seg inn i stiftelsen!! Flyshowet var et lite lokalt arrangement med mye Danske fly, veteran- og militærbiler. Rundt 1000 mennesker tok turen til Sindal for arrangementet.Mange var innom shoppen og salget gikk meget bra.

Tusen takk til Tore Hansen og Randi Andersen for utrolig mye arbeid som legges ned for å promotere Dakota Norway!

Dette innlegget ble publisert i Forside. Bokmerk permalenken.