Årsmøte i Dakota Norway lørdag 14. aug. 2021

Det innkalles med dette til årsmøte i Stiftelsen Dakota Norway og i Dakota Norway, venneforeningen lørdag 14. august 2021 kl 16.00 på Torp hotell. (Tidligere Sandefjord motorhotell på Fokesrød ved Torp-avkjøringen på E-18)

Det blir to årsmøter, først ett for stiftelsen og umiddelbart deretter årsmøte i venneforeningen. Av formelle grunner må det gjøres slik. Stoler blir satt ut med en meters avstand, og Dakota Norway river i en kaffe-kopp til de fremmøtte. Det blir ingen øvrig servering eller foredrag denne gangen.

Se vedlagte saks.papirer her, årsberetninger for stiftelse og venneforening, samt regnskap.

Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.