Nytt motorproblem – all flyging er kansellert.

Dakotaen har fått et teknisk problem med den nye motoren vi installerte på forsommeren. Under utklatring fra Torp, i går Onsdag, måtte pilotene stenge ned den ene motoren. Lufttrafikktjenesten ble rutinemessig varslet og flyet returnerte trygt til Torp. Flyet er tauet i hangar, hvor det er konstatert skader på en sylinder. Det jobbes nå mot leverandøren i USA for å få erstattet deler eller hele motoren på garanti.

Hendelsen ble håndtert trygt og profesjonelt av både piloter, kabinbesetning og bakkemannskap. Dette viser at Dakota Norway fokus på sikkerhet gjennom trening, gir et godt resultat når problemer oppstår.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet tilstand på motor.

 

 

Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.