Sesongåpning avlyst

FORSINKET: Flyet er dessverre forsinket fra teknisk ettersyn. FOTO: Ivar Berg

Søndag 6. mai har vært kunngjort som sesongåpning for Dakota Norway. Denne må dessverre avlyses. Det tekniske vedlikeholdet av flyet har tatt lengre tid enn forventet, og flyet blir dessverre ikke klart til den planlagte starten. De som har meldt seg på for Oslofjorden Rundt-flyging blir kontaktet direkte.

Vi oppfordrer medlemmer og andre interesserte til alltid å sjekke hjemmesiden vår, www.dakotanorway.no, før man drar til Torp. Ved kanselleringer eller andre endringer, er dette den mest oppdaterte kanalen.

Styret i Dakota Norway beklager utsettelsen av årets sesong.

Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.