Dakota som sakte-TV hos NRK

SER DU HJEM?: Bli med på en tur over Vestfold. FOTO: NRK.NO

SER DU HJEM?: Bli med på en tur over Vestfold. FOTO: NRK.NO

Len deg godt tilbake i stolen hjemme og bli med på en full rundflyging med Dakota over Vestfold. NRK Vestfolds reporter John-Andre` Samuelsen har i fjor og under hele 2016-sesongen vært med på virksomheten i Dakota Norway. Han er i gang med et prosjekt om Dakotaen som utpå høsten blir sendt på riksnettet under tittelen «Glimt av Norge».

Dette er korte program som fylles inn i der det er små gap i sendeskjemaet, og det blir laget en versjon på syv minutter og en på 14 minutter. «Glimt av Norge»-programmene blir sendt om og om igjen, men det kunngjøres i NRK-program-oversikten kun ved første sending hva det dreier seg om. Samuelsen antyder at Dakota-programmet muligens blir sendt første gang i november.

Når du ser denne videoen, kan det hende Pc-en eller mace-en din «bufrer» litt under veis, det er ikke uvanlig med såpass lange videoer på nett, det betyr at bildet blir uskarpt, men vær tålmodige – det skarpe bildet kommer tilbake.

God tur, men la dette bare være en inspirasjon til en virkelig flytur en onsdag.

Se videoen her….

Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.