Pilotene er klare!

FOTO: Truls Kalland

Lørdag 27 April ble det arrangert “teknisk & operativ refresher” for Dakota Norway’s piloter.

Møtet som ble avholdt i  hangaren har som hensikt å gi stiftelsen piloter en oppdatering på Dakotens tekniske systemer og operative prosedyrer. Møtet ble ledet av Stiftelsen Flygesjef, Stig-Rune Håvardstun.

Etter en gjennomgang av flyets tekniske systemer ble pilotene oppdatert på viktige nye operative prosedyrer. I år er det fokus på sammarbeid mellom bakkemannskap og flight-crew for å øke flysikkerheten.

Dagen ble avsluttet med en praktisk runde i og rundt Dakotaen. Her ble pilotene oppdatert på flyets tekniske status og fikk en teknisk gjennomgang av propellsystemet av stiftelsens instruktør Gunnar Arnekleiv. Det som gjenstår før årets sesong er praktisk trening og 3 landinger for hver pilot.

Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.