Turprogram 2013 er publisert!

FOTO: Morten Holm

Turprogrammet for sesongen er nå endelig publisert! Alle turene er lagt inn i kalenderen som finnes i menylinjen øverst på nettsiden. Det vil komme nye turer og endringer, så følg med på Dakotanorway.no hvor turprogrammet alltid er oppdatert!

I år har vi satt opp nye turer samt noen gamle travere. I år som i fjor er Flying Legends 2013 en av de store turene. Vi skal også nordover og oppleve midnattsol på Bardufoss samt noen turer til Danmark og Tyskland.

Mye flotte turer i 2013. Velkommen ombord til oss!!

Trykk her for å komme til kalenderen….

Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.